Tiiran vikatilanteet


Tiirassa esiintyvien ongelmien syynä on se, ettei meillä ole ollut vähään aikaan päätoimista ohjelmistosuunnittelijaa, joka olisi voinut tehdä Tiiraan havaintomassan kasvun edellyttämiä muutoksia. Tuntityönä tai talkoilla ei tällaisia isompia muutoksia ole pystytty tekemään. Apua on onneksi tulossa sillä uusi päätoiminen ohjelmistosuunnittelija aloittaa työnsä 24.11.

Emme vielä tiedä ihan tarkasti mistä asiasta jumiutuminen johtuu, mutta näyttäisi siltä että se liittyy suureen havaintojen ilmoittajamäärään ja havaintomassan kasvuun.

Peruskäyttäjältä ei toistaiseksi edellytetä muuta kuin kärsivällisyyttä. Havaintoja voi syöttää kuten ennenkin. Syötetyt havainnot ovat turvassa, ne eivät katoa mihinkään.

Joitain ominaisuuksia voidaan joutua ottamaan pois käytöstä väliaikaisesti kuorman vähentämiseksi. Pyrimme valitsemaan sellaisia ominaisuuksia, joiden poistuminen haittaa käyttäjää mahdollisimman vähän.

Tiiran kaatuilua saattaa yhä esiintyä ennen vian korjaamista, ja jos näin käy, toivomme saavamme siitä heti tiedon aikaisempien ohjeiden mukaisesti.

BirdLife Suomen hallitus

<< Takaisin etusivulle