Hyvä Tiiran käyttäjä - jäsenenä ja tukijana saat enemmän

Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden käyttää Tiiraa entistäkin monipuolisemmin. BirdLife Suomen jäsenyhdistysten jäsenenä ja BirdLifen tukijana saat käyttöösi mm..

1) Paremmat hakuominaisuudet
Laaja haku tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet hakujen tekemiseen. Voit mm. rajata alueen kartan avulla sekä valita hakukriteereiksi muuttavat/paikalliset linnut, harvinaisuudet eri perusteilla ja minimiyksilömäärän.

2) Tallenteet
Tiiran tallenneselaimen avulla pääset näkemään Tiiran havaintoihin liitettyjä, kuvia, äänitteitä ja videoita. Tallenteita on Tiirassa yli 99 500. Tallenteet näkyvät myös suoraan havaintoja selatessa.

3) Karttojen tarkempi mittakaava havaintoja selattaessa
Voit tarkastella havainnon paikkatietoa tarkemmalla mittakaavalla.

4) Vuoden ensimmäiset ja viimeiset
Valtakunnalliset ja alueelliset vuoden ensimmäiset listat havainnot kertovat, milloin kustakin lajista on tehty Suomen ja eri alueyhdistysten ensimmäinen havainto tänä vuonna. Vuoden viimeiset -listalla on vastaavasti kustakin lajista viimeisin havainto. Voit myös tarkastella aiempien vuosien saapujien ja viimeisten havaintojen listoja.

5) Ensihavainnot
Ensihavainnot osiosta löydät sekä valtakunnallisen listan Tiiraan kirjatuista lajeista ensihavaintoineen että kunkin yhdistyksen ja kunnan Tiiran havaintoihin perustuvat lajilistat.

Jäsenominaisuudet ovat käytössäsi vain väliaikaisesti. Liittymällä BirdLife Suomen jäsenyhdistykseen tai ryhtymällä BirdLifen tukijaksi voit jatkossakin käyttää Tiiran jäsenominaisuuksia. Jäseneksi tai tukijaksi liittyminen: https://www.birdlife.fi/liitytaitue/ tai p. 09-4135 3300 (ark. klo 10-15).

Olen jo jäsen, miten saan jäsenoikeudet käyttööni?
Jäsenoikeudet saat käyttöösi lisäämällä BirdLife-jäsennumerosi etusivulla olevaan Omat tiedot -kohdan jäsennumerokenttään, ja tallentamalla tiedot klikkaamalla Muuta tiedot -painiketta. BirdLifen kuusinumeroisen jäsennumeron löydät BirdLife -lehden osoitekentästä. Mahdollisissa Tiiraan ja jäsenyyteen liittyvissä ongelmissa ole yhteydessä osoitteeseen tiira@birdlife.fi.